onsdag 27 januari 2010

Dagens citat #54



Edit.

Finns tydligen spånskallar i kommentatorsfältet som slänger ur sig lite vad som helst.
"Azzå det finns ett magiskt ämne i spriten som gör att man spyr bah"

Från systembolaget.se:

8 kommentarer:

  1. haha en gammal klassisk myt

    SvaraRadera
  2. vaddå, det är det väl?

    SvaraRadera
  3. Det är ingen myt, halft. I all starksprit som säljs via systemet så finns det ett ämne i som gör att om man dricker för mycke, så kommer man tillslut till den punkten då mans spyr. Därför är det till exempel enklare att spy på sådan alkohol än hemgjord alkohol eller läkarsprit!

    SvaraRadera
  4. Klart det är sant. En öl smakar skit, du vill spy på första klunken.

    SvaraRadera
  5. #3 Eller så är det kroppens sätt att rena bort alkoholen. Man spyr lika lätt på HB som vodka från system bolaget. Dricker du Läkarsprit finns risken att det blir alldeles för mycket och kroppens vissa funktioner slås av ett tag.

    SvaraRadera
  6. Skönt att se att folk inte har någon direkt koll på det här.

    Som #5 säger, så är det kroppens egna funktion för att ta bort alkohol. Kroppen vill få bort den genom att du spyr, har du fortfarande för mycket, så vill den att du ska sova. Däckar du inte, så är chansen väldigt stor att du dör av alkoholförgiftning.

    SvaraRadera
  7. Jävla massa P12 som tror att de vet något utan att ta reda på saker i dessa kommentarer! Läs på innan man uttalar sig om något!

    SvaraRadera
  8. det är sant, spymedlet heter alkohol och drickerm an förmycket så kan man spy av det.

    kan lägga till att t-röd har inte heller något spymedel, det har däremot ämnen som gör att det smakar illa. funkar klockrent att supa sig full på t-röd om man klarar av den äckliga smaken.

    #3 idiot.

    SvaraRadera