fredag 18 juni 2010

Är detta kul?

Försöker mig en uppfattning om vad ni tycker är kul.

Vad tycker ni om detta?

http://www.fragbite.se/?threadID=916016

8 kommentarer:

  1. Kul eftersom att det är traditionellt fragbite. Och vi behöver mer material på denna sidan.

    SvaraRadera
  2. Bättre än inget iaf

    SvaraRadera
  3. B-Man, jag tycker inte att du ska fråga oss om vad som är kul eller inte. Alla har delade meningar och huvudsaken är att det kommer upp nytt material på sidan och inte en massa inlägg där du frågar oss om vad du ska publicera.

    Tycker du ska uppdatera med lite fler, kanske sämre bidrag än ett halvroligt bidrag i veckan.

    SvaraRadera
  4. Anonym (ovan):

    Grejen är den att det tar tid att uppdatera, säg att kommentar #2, #7, #16, #32 och #45 är roliga i en tråd, då måste jag sitta och klippa och klistra i paint. Något jag inte är världsmästare på. Och att lägga ner tid till att göra det för något som jag inte tycker är kul och som inte ens uppskattas av läsarna är helt bortkastat. Därför har jag haft som standard att bara publicera det som JAG tycker är roligt. Men min tanke nu var att ändra lite på den modellen och även publicera saker som ni kanske uppskattar men inte jag, därför ville jag ha lite input om vad ni tycker är kul. Och det verkar som att vi har ungefär samma humor.

    Lägger jag upp halvtråkiga saker hela tiden så är det inte heller bra. Hellre kvalité än kvantitet är min åsikt. Vill man ha trådar som spårar ur o.s.v. hela dagarna så kan man nästan lika gärna surfa runt på fragbite.com, här är tanken att det som håller toppklass ska komma upp och samlas på ett och samma ställe.

    SvaraRadera
  5. wtf jag är ju #1 där :S

    men nej, sånt är inte kul imo. Hellre kvalité än kvantitet som sagt ;)

    SvaraRadera
  6. Vadå wtf? du komenterade i tråden.. WTF!! :S:S:S

    SvaraRadera
  7. Tycker inte det är något fel med att du gör såhär. Och det är ju ganska lätt för dig att se på röstningen om det är roligt. Beror bara på vilken kvot du vill ha för att det ska få vara med på bloggen din =)

    SvaraRadera